آموزش طراحی، آموزش نرم‌افزارهای مهندسی، آموزش نرم‌افزارهای مکانیک، آموزش تحلیل مکانیزم، آموزش طراحی پروژه‌های صنعتی، آموزش ساخت و تولید، آموزش اجرای طرح‌های صنعتی، آموزش سالیدورکس، آموزش اینونتو، آموزش Abaqus، آموزش ANSYS، آموزش Inventor، آموزش Solidworks،

در آماده کردن فایل dxf برای لیزر برش یا برش ورق به کمک واترجت، معمولاً از کورل استفاده می‌شود اما اگر به دنبال نرم افزار طراحی برای برش لیزر هستید و یک برنامه رایگان و سبک نیاز دارید، می‌توانید از Inkscape هم استفاده کنید. این برنامه امکانات بسیار خوبی برای طراحی گرافیک برداری در اختیار کاربر می‌گذارد و به خوبی از متن فارسی پشتیبانی می‌کند. می‌توانید متن را به عکس تبدیل کنید و همین‌طور تبدیل عکس به خط برای لیزر برش امکان‌پذیر است.

در ادامه به آموزش تصویری آماده کردن فایل dxf برای لیزر برش به کمک نرم افزار Inkscape می‌پردازیم.

ادامه مطلب

یکی از سنسورهای پرکاربرد در هوشمندسازی و اتوماسیون، حسگر اولتراسونیک تشخیص فاصله است. این حسگر با ارسال و دریافت موج فراصوت و اندازه‌گیری مدت زمان رفت و برگشت، تخمین فاصله را امکان‌پذیر می‌کند و کاربردهای بسیار زیادی دارد به خصوص که جزو سنسورهای ارزان‌قیمت است. در امور کنترلی که دقت بالا مطرح نیست، می‌توانید از Ultrasonic استفاده کنید.

در این مقاله با شیوه‌ی استفاده از سنسور تشخیص فاصله‌ی اولتراسونیک و یک مدار ساده که فاصله را روی LCD گرافیکی کوچکی نمایش می‌دهد، در خدمت شما هستیم. زاگرس رباتیک را دنبال کنید.

ادامه مطلب

یکی از کارهای ساده‌ای که می‌توان به کمک بوردهای ارزان‌قیمت Arduino انجام داد، پلی کردن فایل صوتی است. می‌توانید فایل صوتی را به فرمت wav تبدیل کنید و روی کارت حافظه ذخیره کرده و سپس با استفاده از رابط SPI، دیتا را خوانده و صدا را از اسپیکر پخش کنید.

در این مقاله به نحوه‌ی کار با ماژول کارت‌خوان و پلی کردن فایل صوتی از طریق اسپیکر می‌پردازیم.

ادامه مطلب

عمر مفید باتری وسایل شارژی نامحدود نیست و دیر یا زود باتری ابزار شارژی از کار می‌افتد. در این صورت دو راهکار ساده وجود دارد: روش اول تعویض باتری است و روش دوم استفاده‌ی مستقیم از آداپتور و در واقع یکسره کردن است.

در این مقاله به داخل باتری حجیم یک دریل شارژی نگاهی می‌اندازیم و روش‌های فوق را موردبررسی قرار می‌دهیم.

ادامه مطلب

یکی از روش‌های اتصال LCD به بوردهای آردوینو، استفاده از ماژول I2C است که این فرآیند را بسیار ساده می‌کند و به علاوه نیازی به استفاده از مقاومت یا پتانسیومتر برای تنظیم کردن کنتراست ندارید. با استفاده از این ماژول، تنها دو پین آنالوگ اشغال می‌شود و می‌توانید پین‌های دیجیتال را برای امور کنترلی متنوع‌تری استفاده کنید.

در ادامه به معرفی ماژول I2C و نحوه‌ی اتصال نمایشگر پرکاربرد و ارزان LCD 16×2 به آردوینو و چاپ متن روی آن می‌پردازیم.

ادامه مطلب

برای پروگرم کردن بورد‌های آردوینو از نرم‌افزار رسمی آن که Arduino IDE‌ است استفاده می‌شود. ممکن است شماره‌ی پورت COM و مدل بورد به صورت خودکار و صحیح توسط این نرم‌افزار شناسایی شود اما بهتر است همواره شماره‌ی پورت و مدل بورد را قبل از آپلود برنامه، چک کنید.

در این مقاله به روش چک کردن شماره‌ی پورت و مدل بورد در ویندوز می‌پردازیم.

ادامه مطلب